Erkende airco installateur Hendrik Ido Ambacht? Kies voor van Trigt

Een heerlijke koele woning is geen luxe meer, u heeft al een geïnstalleerde airco unit voor € 1850,- incl. montage.

Koele zomers door middel van een zuinig airco systeem

Airconditioning is niet alleen comfortabel maar biedt u ook de mogelijkheid om de luchtkwaliteit van uw woning in Hendrik Ido Ambacht te verbeteren.

  • Heerlijke behaaglijke koele temperatuur
  • Haalt stofdeeltjes uit de lucht
  • Houdt de luchtvochtigheid op pijl

Onze top airco aanbiedingen

Fuji Eletric R32 wandmodel airco aanbieding

Fuji Eletric RSG-07KP | € 1850,- incl. montage

De standaard R32 wandmodellen van Fuji Eletric staan garant voor een krachtige en energiezuinige werking.

UitvoeringSingle split set
Functies Koelen, verwarmen, ontvochtigen
EnergielabelA++/A+
OppervlakteMaximaal 65 m3
Geluidsvolumemax. 22db (zeer geruisloos)
DisplayVerlicht display met temp. aanduiding
Inclusief afstandsbedieningJa (infra rood)
Koelvermogen nominaal2,0 kW
Verwarmingsvermogen nominaal2,5 kW
Fuji Eletric R32 wandmodel airco aanbieding

Fuji Eletric RSG-09KP | € 1950,- incl. montage

De standaard R32 wandmodellen van Fuji Eletric staan garant voor een krachtige en energiezuinige werking.

UitvoeringSingle split set
Functies Koelen, verwarmen, ontvochtigen
EnergielabelA++/A+
OppervlakteMaximaal 80 m3
Geluidsvolumemax. 22db (zeer geruisloos)
DisplayVerlicht display met temp. aanduiding
Inclusief afstandsbedieningJa (infra rood)
Koelvermogen nominaal2,5 kW
Verwarmingsvermogen nominaal2,8 kW

Energiezuinige airco systemen

Voor het kopen van een energiezuinige airco installatie in Hendrik Ido Ambacht bent u bij Van Trigt Installaties aan het juiste adres! Wij hebben energiezuinige en compacte airconditioning wandmodellen van Fuji Electric, Sharp, Kaisai en Haier in het assortiment waarmee u op een energiezuinige manier het gewenste klimaat in uw woning kunt bereiken, op ieder moment van het jaar.

Geruisloos in bedrijf

Door technologische ontwikkeling hoort u een airco systeem nauwelijks wanneer het in bedrijf is. Hierdoor kunt u ongestoord zorgen voor het gewenste binnenklimaat in elk vertrek. Plaatsing van de airco unit in uw slaapkamer, kantoor of woonkamer is daarom geen enkel probleem.

De zeer fraaie designs zorgen er ook nog eens voor dat de airco’s amper opvallen door hun strakke vormgeving.

Koelen én verwarmen

Naast het koelen van uw vertrekken verwarmt een airco ook. Een groot voordeel van het verwarmen met airco is dat het goedkoper is dan verwarmen met centrale verwarming! Daarnaast werkt de airco unit razendsnel waardoor uw woning snel op de gewenste temperatuur is.

erkende airconditioning installateur zwijndrecht

De standaardinstallatie bestaat uit:

  • Aanleggen van 5 meter koelleiding;
  • Plaatsen van binnen- en buitenunit;
  • Montage aan wandbeugel of kunststof balk;
  • Leveren infrarood afstandsbediening.

Onderhoud aan uw airco

Om een geruisloze en energiezuinige werking van uw airco installatie te kunnen garanderen is onderhoud aan uw systeem erg belangrijk. Met periodiek onderhoud voorkomt u slijtage, storingen of nare luchtjes uit uw airco systeem. Onze STEK erkende monteurs voeren periodiek onderhoud uit aan uw systeem zodat u zorgeloos kunt genieten van een heerlijk binnenklimaat.

Bediening van uw airco

Uw airconditioning systeem wordt geleverd met een afstandsbediening waardoor u comfortabel uw installatie kunt bedienen voor het regelen van de gewenste temperatuur. Net zoals bij uw verwarming installatie kunt u veel zaken programmeren waardoor u airco systeem zich volledig naar uw wens gedraagt.

Onze monteurs leggen na installatie de bediening rustig aan uw uit zodat u te allen tijde het maximale uw uw nieuwe airco systeem haalt. Samengevat, uw wordt voor, tijdens en na de installatie volledig ontzorgt door dé airco installateur actief in Hendrik Ido Ambacht: Van Trigt Installaties.

Optimaal wooncomfort

U herkent het vast wel, in de zomermaanden bent u erg druk met het behaaglijk houden van de temperatuur in de woning. S’nachts de ramen open, overdag alles potdicht om de warmte buiten te houden. Met een vaste airco installatie hoeft u hier niet meer naar om te kijken. U kunt gedurende de hele dag de woning laten luchten door alle gewenste ramen op te zetten. Op het moment dat u de gewenste kamertemperatuur wenst te bereiken zet u de airco aan en u heeft binnen de kortste tijd een heerlijk behaaglijke temperatuur.

Veel gestelde vragen

Een single-split airco installatie betekent dat u uw airco unit in uw woning heeft en 1 buitenunit. Bij een multi split systeem kunt u meerdere airco units in uw woning plaatsen welke allen op 1 buiten unit worden aangesloten.

Welk aircosysteem u nodig heeft voor uw woning in Hendrik Ido Ambacht hangt af van een aantal factoren. Wij adviseren u hier graag vrijblijvend in, vraag en een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Het airconditioning systeem bevat 3 componenten. De buiten unit zorgt ervoor dat koude lucht wordt aangezogen en warme lucht de woning verlaat, de interne unit zorgt voor de verspreiding van de koude lucht in het vertrek waar de airco is geplaatst. Met de afstandsbediening kunt u de airco installatie eenvoudig en snel bedienen.

De huidige airconditioning systemen hebben een grote technologische vooruitgang geboekt. De apparaten zijn vervaardigd volgens Europese comfort normen: fluisterstil voor de kleinere vermogens zodat ze toepasbaar zijn in slaapkamers, werkruimtes en leefruimtes. Bij de split unit systemen staat de buitenunit in voor het zware werk. De binnenunit conditioneert zo op een stille manier de binnen lucht.

Nee, de installatie van airco systemen is een specialistische klus en moeten worden overgelaten aan een erkend installateur met een STEK certificering. Van Trigt Installaties is de erkend airco installateur in Hendrik Ido Ambacht en installeert uw aircosysteem volgens de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Nee, de airco systemen van tegenwoordig zijn dusdanig zuinig dat zij zeer weinig energie verbruiken bij het koelen van uw woning. Sterker nog, het verwarmen van uw vertrek via het airco systemen kan in sommige gevallen zelfs goedkoper zijn dan verwarming via uw cv-ketel.

Eerlijk en vakkundig advies

Onze airconditioning experts helpen u graag vrijblijvend bij het zoeken naar de beste oplossing voor uw woonsituatie en behoeften. Daarnaast zorgt van Trigt, dè airco installateur actief in Hendrik Ido Ambacht, uiteraard voor een vakkundige installatie.

Wij werken tevens in de volgende regio’s: