Erkende airco installateur Ridderkerk? Kies voor van Trigt

Een heerlijke koele woning is geen luxe meer, u heeft al een geïnstalleerde airco unit voor € 1850,- incl. montage.

Koele zomers door middel van een zuinig airco systeem

Airconditioning is niet alleen comfortabel maar biedt u ook de mogelijkheid om de luchtkwaliteit van uw woning in Ridderkerk te verbeteren.

  • Heerlijke behaaglijke koele temperatuur
  • Haalt stofdeeltjes uit de lucht
  • Houdt de luchtvochtigheid op pijl

Onze top airco aanbiedingen

Fuji Eletric R32 wandmodel airco aanbieding

Fuji Eletric RSG-07KP | € 1850,- incl. montage

De standaard R32 wandmodellen van Fuji Eletric staan garant voor een krachtige en energiezuinige werking.

UitvoeringSingle split set
Functies Koelen, verwarmen, ontvochtigen
EnergielabelA++/A+
OppervlakteMaximaal 65 m3
Geluidsvolumemax. 22db (zeer geruisloos)
DisplayVerlicht display met temp. aanduiding
Inclusief afstandsbedieningJa (infra rood)
Koelvermogen nominaal2,0 kW
Verwarmingsvermogen nominaal2,5 kW
Fuji Eletric R32 wandmodel airco aanbieding

Fuji Eletric RSG-09KP | € 1950,- incl. montage

De standaard R32 wandmodellen van Fuji Eletric staan garant voor een krachtige en energiezuinige werking.

UitvoeringSingle split set
Functies Koelen, verwarmen, ontvochtigen
EnergielabelA++/A+
OppervlakteMaximaal 65 m3
Geluidsvolumemax. 22db (zeer geruisloos)
DisplayVerlicht display met temp. aanduiding
Inclusief afstandsbedieningJa (infra rood)
Koelvermogen nominaal2,5 kW
Verwarmingsvermogen nominaal2,8 kW

Energiezuinige wand airco’s

Voor het kopen van een energiezuinige airco installatie in Ridderkerk bent u bij Van Trigt Installaties aan het juiste adres! Wij hebben energiezuinige en compacte airconditioning wandmodellen van uitsluitend de beste leveranciers in het assortiment waarmee u eenvoudig het klimaat in uw woning kunt regelen.

Fluisterstil in bedrijf

De hedendaagse airco units kenmerken zich door hun verbeterde luchtstroom en maken nauwelijks geluid. De ideale oplossing voor uw woonruimte, slaapkamer of kantoor!

Koelen én verwarmen

Naast het koelen van uw vertrekken verwarmt een airco ook. Een groot voordeel van het verwarmen met airco is dat het goedkoper is dan verwarmen met centrale verwarming! Daarnaast werkt de airco unit razendsnel waardoor uw woning snel op de gewenste temperatuur is.

erkende airconditioning installateur zwijndrecht

De standaardinstallatie bestaat uit:

  • Aanleggen van 5 meter koelleiding;
  • Plaatsen van binnen- en buitenunit;
  • Montage aan wandbeugel of kunststof balk;
  • Leveren infrarood afstandsbediening.

Onderhoud aan uw airco systeem

Om een geruisloze en energiezuinige werking van uw airco installatie te kunnen garanderen is onderhoud aan uw systeem erg belangrijk. Met periodiek onderhoud voorkomt u slijtage, storingen of nare luchtjes uit uw airco systeem. Onze F-gassen erkende monteurs voeren periodiek onderhoud uit aan uw systeem zodat u zorgeloos kunt genieten van een heerlijk binnenklimaat.

Filtering en luchtverversing

Airco’s zorgen niet alleen voor koele lucht maar filteren en verversen tevens de lucht in uw woning. Tijdens dit filtering proces worden stofdeeltjes uit de lucht gefilterd wat zorgt voor een gezonder binnenklimaat. Sommige airco systemen gebruiken een actief koolstoffilter dat tevens nare luchtjes kan verwijderen.

Onze expert vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden van uw airco systeem. Samengevat, uw wordt voor, tijdens en na de installatie volledig ontzorgt door dé airco installateur actief in Ridderkerk: Van Trigt Installaties.

Veel gestelde vragen

Een single-split airco installatie betekent dat u uw airco unit in uw woning heeft en 1 buitenunit. Bij een multi split systeem kunt u meerdere airco units in uw woning plaatsen welke allen op 1 buiten unit worden aangesloten.

Welk aircosysteem u nodig heeft voor uw woning in Ridderkerk hangt af van een aantal factoren. Wij adviseren u hier graag vrijblijvend in, vraag en een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Het airconditioning systeem bevat 3 componenten. De buiten unit zorgt ervoor dat koude lucht wordt aangezogen en warme lucht de woning verlaat, de interne unit zorgt voor de verspreiding van de koude lucht in het vertrek waar de airco is geplaatst. Met de afstandsbediening kunt u de airco installatie eenvoudig en snel bedienen.

De huidige airconditioning systemen hebben een grote technologische vooruitgang geboekt. De apparaten zijn vervaardigd volgens Europese comfort normen: fluisterstil voor de kleinere vermogens zodat ze toepasbaar zijn in slaapkamers, werkruimtes en leefruimtes. Bij de split unit systemen staat de buitenunit in voor het zware werk. De binnenunit conditioneert zo op een stille manier de binnen lucht.

Nee, de installatie van airco systemen is een specialistische klus en moeten worden overgelaten aan een erkend installateur met een STEK certificering. Van Trigt Installaties is de erkend airco installateur in Ridderkerk en installeert uw aircosysteem volgens de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Nee, de airco systemen van tegenwoordig zijn dusdanig zuinig dat zij zeer weinig energie verbruiken bij het koelen van uw woning. Sterker nog, het verwarmen van uw vertrek via het airco systemen kan in sommige gevallen zelfs goedkoper zijn dan verwarming via uw cv-ketel.

Erkend airco installateur Ridderkerk

Onze airconditioning experts helpen u graag vrijblijvend het selecteren van de juiste airco toepassing voor uw woning. Daarnaast zorgt van Trigt, dè airco installateur actief in Ridderkerk, uiteraard voor een vakkundige installatie.

Wij werken tevens in de volgende regio’s: