Erkende airco installateur Rotterdam? Kies voor van Trigt

Een heerlijke koele woning is geen luxe meer, u heeft al een geïnstalleerde airco unit voor € 1850,- incl. montage.

Koele zomers door middel van een zuinig airco systeem

Airconditioning is niet alleen comfortabel maar biedt u ook de mogelijkheid om de luchtkwaliteit van uw woning in Rotterdam te verbeteren.

  • Heerlijke behaaglijke koele temperatuur
  • Haalt stofdeeltjes uit de lucht
  • Houdt de luchtvochtigheid op pijl

Onze top airco aanbiedingen

Fuji Eletric R32 wandmodel airco aanbieding

Fuji Eletric RSG-07KP | € 1850,- incl. montage

De standaard R32 wandmodellen van Fuji Eletric staan garant voor een krachtige en energiezuinige werking.

UitvoeringSingle split set
Functies Koelen, verwarmen, ontvochtigen
EnergielabelA++/A+
OppervlakteMaximaal 65 m3
Geluidsvolumemax. 22db (zeer geruisloos)
DisplayVerlicht display met temp. aanduiding
Inclusief afstandsbedieningJa (infra rood)
Koelvermogen nominaal2,0 kW
Verwarmingsvermogen nominaal2,5 kW
Fuji Eletric R32 wandmodel airco aanbieding

Fuji Eletric RSG-09KP | € 1950,- incl. montage

De standaard R32 wandmodellen van Fuji Eletric staan garant voor een krachtige en energiezuinige werking.

UitvoeringSingle split set
Functies Koelen, verwarmen, ontvochtigen
EnergielabelA++/A+
OppervlakteMaximaal 65 m3
Geluidsvolumemax. 22db (zeer geruisloos)
DisplayVerlicht display met temp. aanduiding
Inclusief afstandsbedieningJa (infra rood)
Koelvermogen nominaal2,5 kW
Verwarmingsvermogen nominaal2,8 kW

Energiezuinige verkoeling

Voor de aanschaf van een energiezuinig airco systeem in Rotterdam bent u bij Van Trigt Installaties aan het juiste adres! Wij hebben energiezuinige en compacte airconditioning wandmodellen van Fuji Electric, Sharp, Kaisai en Haier in het assortiment waarmee u eenvoudig het klimaat in uw woning kunt regelen. Met deze kwalitatieve apparaten creëert uw op elk moment van het jaar een gewenste klimaat in uw woning.

Stil door nieuwe technologie

De airco units van tegenwoordig kenmerken zich door hun verbeterde luchtstroom en maken nauwelijks geluid. Hierdoor zijn de binnenunits probleemloos te plaatsen in uw woonruimte, slaapkamer of kantoor! Daarnaast hebben de units een dusdanig fraai design dat ze een toevoeging zijn voor uw woon- of werkruimte.

Een airco verwarmt ook

Wist u dat een airco systeem naast het koelen van uw vertrekken ook voor verwarming kan zorgen? Een groot voordeel van het verwarmen met airco is dat het soms zelfs goedkoper is dan verwarmen door middle van uw cv-ketel! Daarnaast werkt de airco unit razendsnel waardoor uw vertrek snel op de gewenste temperatuur is.

erkende airconditioning installateur zwijndrecht

De standaardinstallatie bestaat uit:

  • Aanleggen van 5 meter koelleiding;
  • Plaatsen van binnen- en buitenunit;
  • Montage aan wandbeugel of kunststof balk;
  • Leveren infrarood afstandsbediening.

Airco onderhoud

Om een betrouwbare en energiezuinige werking van uw airco installatie te kunnen garanderen is onderhoud aan uw systeem erg belangrijk. Met periodiek onderhoud voorkomt u slijtage, storingen of nare luchtjes uit uw airco systeem. Onze F-gassen erkende monteurs voeren periodiek onderhoud uit aan uw systeem zodat u zorgeloos kunt genieten van een heerlijk binnenklimaat.

Bediening van uw airco

Uw airconditioning systeem wordt geleverd met een afstandsbediening waardoor u comfortabel uw installatie kunt bedienen voor het regelen van de gewenste temperatuur. Net zoals bij uw verwarming installatie kunt u veel zaken programmeren waardoor u airco systeem zich volledig naar uw wens gedraagt.

Onze monteurs leggen na installatie de bediening rustig aan uw uit zodat u te allen tijde het maximale uw uw nieuwe airco systeem haalt. Samengevat, uw wordt voor, tijdens en na de installatie volledig ontzorgt door dé airco installateur actief in Rotterdam: Van Trigt Installaties.

Bediening via uw smartphone

Het is tegenwoordig ook mogelijk om gebruik te maken van de mobiele app. Met de apps van de verschillende fabrikanten kunt uw airco overal ter wereld bedienen. Bent u onderweg naar huis na een lange werkdag? Zet onderweg u airco vast aan voor een koel klimaat bij thuiskomst.

Veel gestelde vragen

Een single-split airco installatie betekent dat u uw airco unit in uw woning heeft en 1 buitenunit. Bij een multi split systeem kunt u meerdere airco units in uw woning plaatsen welke allen op 1 buiten unit worden aangesloten.

Welk aircosysteem u nodig heeft voor uw woning in Rotterdam hangt af van een aantal factoren. Wij adviseren u hier graag vrijblijvend in, vraag en een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Het airconditioning systeem bevat 3 componenten. De buiten unit zorgt ervoor dat koude lucht wordt aangezogen en warme lucht de woning verlaat, de interne unit zorgt voor de verspreiding van de koude lucht in het vertrek waar de airco is geplaatst. Met de afstandsbediening kunt u de airco installatie eenvoudig en snel bedienen.

De huidige airconditioning systemen hebben een grote technologische vooruitgang geboekt. De apparaten zijn vervaardigd volgens Europese comfort normen: fluisterstil voor de kleinere vermogens zodat ze toepasbaar zijn in slaapkamers, werkruimtes en leefruimtes. Bij de split unit systemen staat de buitenunit in voor het zware werk. De binnenunit conditioneert zo op een stille manier de binnen lucht.

Nee, de installatie van airco systemen is een specialistische klus en moeten worden overgelaten aan een erkend installateur met een STEK certificering. Van Trigt Installaties is de erkend airco installateur in Rotterdam en installeert uw aircosysteem volgens de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Nee, de airco systemen van tegenwoordig zijn dusdanig zuinig dat zij zeer weinig energie verbruiken bij het koelen van uw woning. Sterker nog, het verwarmen van uw vertrek via het airco systemen kan in sommige gevallen zelfs goedkoper zijn dan verwarming via uw cv-ketel.

Eerlijk en vakkundig advies

Onze airconditioning experts helpen u graag vrijblijvend bij het zoeken naar de beste oplossing voor uw woonsituatie en behoeften. Daarnaast zorgt van Trigt, dè airco installateur actief in Rotterdam, uiteraard voor een vakkundige installatie.

Wij werken tevens in de volgende regio’s: