CV-ketel vervangen

Wanneer dient mijn cv-ketel vervangen te worden?

Naast dat uw defecte cv-ketel vervangen dient te worden als deze niet meer te repareren is zijn er tal van andere redenen om een nieuwe aan te schaffen. Is uw cv-ketel aan vervanging toe?

Mijn cv-ketel is meer dan 12 jaar oud

Wanneer uw cv-ketel ouder is dan 12 jaar is het verstandig om aan een nieuwe te denken. Meestal kan uw huidige cv-ketel nog een aantal jaar mee, maar de kans op grotere en dure reparaties neemt sterk toe. Daarnaast stijgt het gasverbruik.

Besparen op de energierekening

De nieuwste cv-ketels worden steeds efficiënter en energiezuiniger. Uw oude cv-ketel inruilen voor een nieuwe kan een behoorlijke besparing op de energierekening opleveren.

Capaciteit van uw cv-ketel is te klein

Uw cv-ketel heeft altijd goed gewerkt maar u verbruikt erg veel m³ gas? Dit kan betekenen dat de capaciteit van uw cv-ketel te klein is geworden. Bijvoorbeeld de inhoud van uw woning is te groot. Of de vraag naar warm water is veranderd door een nieuwe regendouche of een groter bad. In deze gevallen is het aan te raden om te kiezen voor een cv-ketel met een grotere capaciteit.

Waardeverhoging van uw woning

Bent u van plan binnenkort uw huis te verkopen? Dan kan het vervangen van de cv-ketel een waardeverhoging van uw woning betekenen. Een goed werkende cv-ketel wordt meegenomen bij de taxatie van uw woning.

Advies nodig bij het vervangen van de cv-ketel?

Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren bij kiezen van de juiste cv-ketel. Stel uw vraag via het getoonde contactformulier of bel direct: 088 – 250 2400.

Gerelateerde links

cv-ketel vervangen voor nieuwe hr-ketel

CV-ketel laten vervangen door Van Trigt Installaties?

  • Vakkundige installatie door ervaren monteurs
  • Lage prijzen inclusief alle aansluitmaterialen
  • Bij niet standaard installatie advies aan huis
  • Groot assortiment van de beste merken
  • 7 dagen per week oplossen van storingen
  • Laag geprijsde onderhoudscontracten

Heeft u een vraag?