Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 A CW4

Combi hr-ketel met dubbel HR

De moderne Kombi Kompakt HRE A hr-ketels combineren een hoog rendement op water met een hoog rendement op verwarming. De Intergas ketels met deze dubbele HR technologie zijn verkrijgbaar in diverse modellen welke naadloos aansluiten op de warmtebehoefte en de beschikbare ruimte. De Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 A produceert een vermogen van 22,8 kW voor centrale verwarming en 12,5 liter warm water per minuut op 40°C.

Zuinig en milieubewuste ketels

Dankzij de zuinige werking dragen de Kombi Kompakt HRE A ketels bij aan de zorg voor het milieu. Ze voldoen aan de hoogste gaskeurclassificatie voor verwarming en warm water. Bovendien zorgt de A-label pomp dat de energiezuinigheid nog verder wordt verhoogd.

Complete installatie en aansluitmaterialen

De Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 A CW 4 is verkrijgbaar voor € 1.995,- bij Van Trigt Installaties. Profiteer nu van een volledige montage inclusief alle bijbehorende aansluitmaterialen.

Welke ketel past het beste bij u?

Welke cv-ketel past het beste bij uw woonsituatie? Onze adviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van de beste cv-ketel. Vul het getoonde formulier in of bel direct: 088 – 250 2400.

Gerelateerde links

intergas hre cv-ketel aanbieding

Verkoopprijs

€ 1.995,- incl. BTW en installatie

Specificaties

MerkIntergas
TypeKombi Kompakt HRE 28/24 A CW4
Soort ketelCombi hr-ketel
EnergieklasseA
Energieklasse verwarmingA
Energieklasse waterA
TapprofielXL
Geluidsniveau45 dB
ComfortklasseCW4
Warm water12,5 liter warm water p/m
Vermogen cv22,8 kW
Afmetingen650 x 450 x 240 mm
Gewicht33 kg
Extra’sGratis installatie inclusief alle aansluitmaterialen