Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30 A CW5

Combi hr-ketel met dubbel HR

Met de Intergas Kombi Kompakt ketels geniet u van een hoog rendement op water en verwarming. De dubbel HR technologie combineert een hoog rendement op zowel warm water als warmte. De Kombi Kompakt HRE 36/30 A CW5 produceert een vermogen voor centrale verwarming van 26,3 kW en levert tot 15 liter warm water per minuut op 40°C.

Zuinig en milieubewuste ketels

De Kombi Kompakt HRE A lijn van Intergas zijn voorzien van de gepatenteerde dubbele twee-in-één warmtewisselaar, deze zorgt voor minimalisatie van warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Op dit cruciale onderdeel geeft Intergas maar liefst 15 jaar garantie. Bovendien voldoen de ketels aan de hoogste gasclassificaties voor verwarming en warm water.

Gratis installatie en aansluitmaterialen

De Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30 A CW 5 is verkrijgbaar voor € 2.075,- bij Van Trigt Installaties. Profiteer nu van een volledige montage inclusief alle bijbehorende aansluitmaterialen

Welke ketel past het beste bij u?

Welke cv-ketel past het beste bij uw woonsituatie? Onze adviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van de beste cv-ketel. Vul het getoonde formulier in of bel direct: 088 – 250 2400.

Gerelateerde links

intergas hre cv-ketel aanbieding

Verkoopprijs

€ 2.075,- incl. BTW en installatie

Specificaties

MerkIntergas
TypeKombi Kompakt HRE 36/30 A CW5
Soort ketelCombi hr-ketel
EnergieklasseA
Energieklasse verwarmingA
Energieklasse waterA
TapprofielXL
Geluidsniveau45 dB
ComfortklasseCW5
Warm water15 liter warm water p/m
Vermogen cv26,3 kW
Afmetingen710 x 450 x 240 mm
Gewicht36 kg
Extra’sGratis installatie inclusief alle aansluitmaterialen