Remeha Avanta 35c CW5

Kleine combi hr-ketel maar grootse prestaties

De Remeha Avanta 35c CW5 blinkt uit in zijn prestaties. De kleine hr-ketel voor verwarming en warm water heeft een maximaal vermogen voor centrale verwarming van 31,2 kW en levert tot 15 liter warm water van 40°C per minuut.  Met de Avanta 35c CW5 haalt u een hr-ketel in huis welke een luxueuze hoeveelheid warm water levert waar u maar wilt.

Meest veelzijdige hr-ketel

Ondanks de kleine afmetingen en het lichtgewicht is de Avanta 35c CW5 een zeer krachtige hr-ketel. Hierdoor valt de hr-ketel gemakkelijk overal in uw woning te installeren. Daarnaast is deze Remeha uitermate energiezuinig en voldoet deze aan de eisen van het Gaskeur HR 107.

Gratis installatie en aansluitmaterialen

De Remeha Avanta 35c CW5 heeft een ongeëvenaarde prijs/kwaliteitsverhouding en is verkrijgbaar bij Van Trigt Installaties voor slechts € 1.795,-. Overigens profiteert u nu van een volledig gratis installatie inclusief alle benodigde aansluitmaterialen.

Eerlijk en deskundig advies op maat

Welke cv-ketel past het beste bij uw woonsituatie? Onze adviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van de beste cv-ketel. Vul het getoonde formulier in of bel direct: 088 – 250 2400.

Gerelateerde links

remeha avanta cv-ketel aanbieding

Verkoopprijs

€ 1795,- incl. BTW en installatie

Specificaties

MerkRemeha
TypeAvanta 35c CW5
Soort ketelCombi hr-ketel
EnergieklasseA
Energieklasse verwarmingA
Energieklasse waterA
TapprofielXL
Geluidsniveau48 dB
ComfortklasseCW5
Warm water15 liter warm water p/m
Vermogen cv31,2 kW
Afmetingen600 x 400 x 290 mm
Gewicht25,4 kg
Extra’sGratis installatie inclusief alle aansluitmaterialen