Remeha Calenta Ace 40L CW6

Ultieme combi hr-ketel voor de echte levensgenieter

De Calenta 40L CW6 is het nieuwe topmodel van uit de Calenta serie van Remeha. Met deze hr-ketel wordt uw grote woning met gemak verwarmt en produceert maar liefst 24 liter warm water per minuut. De Calenta CW6 is de ideale oplossing voor de echte levensgenieter met voldoende capaciteit voor twee badkamers, of een zeer luxe badkamer met bijvoorbeeld een douchetempel.

Ketel met ingebouwde oplaadboiler

De Calenta 40l CW6 is voorzien van een ingebouwde oplaadboiler van 40 liter. Hier wordt op zeer efficiënte wijze warm water wordt opgeslagen dat direct getapt kan worden. Daarnaast is deze ketel net zoals alle andere Calenta ketels zeer servicevriendelijk en onderhoudsarm.

Complete installatie en aansluitmaterialen

Bij aanschaf van de Calenta Ace 40l CW6 profiteert u bij Van Trigt Installaties van een gratis installatie inclusief alle benodigde aansluitmaterialen. De Remeha Calenta Ace CW6 is bij ons verkrijgbaar voor € 3.385,-.

Eerlijk en deskundig advies op maat

Welke cv-ketel past het beste bij uw woonsituatie? Onze adviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van de beste cv-ketel. Vul het getoonde formulier in of bel direct: 088 – 250 2400.

Gerelateerde links

Remeha Calenta Ace aanbieding

Verkoopprijs

€ 3.385,- incl. BTW en installatie

Specificaties

MerkRemeha
TypeCalenta 40L Ace CW6
Soort ketelCombi hr-ketel
EnergieklasseA
Energieklasse verwarmingA
Energieklasse waterB
TapprofielXXL
Geluidsniveau54 dB
ComfortklasseCW6
Warm water24 liter warm water p/m
Vermogen cv35,6 kW
Afmetingen900 x 600 x 500 mm
Gewicht59 kg
Extra’sIngebouwde oplaadboiler, gratis installatie inclusief alle aansluitmaterialen