Remeha Calenta Ace 40c CW5

Hypermoderne combi hr-ketel

De Remeha Calenta Ace serie is een hypermoderne en energiezuinige hr-ketel voor verwarming en warm water. De Calenta Ace 40c CW5 koopt u wanneer u wilt kunnen genieten van extra luxe. De combi hr-ketel heeft een vermogen voor centrale verwarming tot 35,6 kW en een tapcapaciteit van maximaal 20,3 liter warm water per minuut. De extra tapcapaciteit is ideaal bij het gelijktijdig gebruiken van warm water op meerdere plekken in uw woning.

Zeer energiezuinige ketel

De Calenta Ace serie is voorzien van een nieuwe, zeer energiezuinige pomp. Daarnaast kan de ketel snel warmte leveren dankzij de uiterst compacte warmte wisselaar. Een ander pluspunt is dat de Calenta Ace ketel zorgt voor geruisloze verwarming zonder stromingsgeluid in de radiatoren.

Complete installatie en aansluitmaterialen

De Remeha Calenta Ace 40c CW5 is verkrijgbaar voor € 2.450,- bij Van Trigt installaties. De prijs is  inclusief installatie en de bijbehorende aansluitmaterialen.

Eerlijk en deskundig advies op maat

Welke cv-ketel past het beste bij uw woonsituatie? Onze adviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van de beste cv-ketel. Vul het getoonde formulier in of bel direct: 088 – 250 2400.

Gerelateerde links

Remeha Calenta Ace aanbieding

Verkoopprijs

€ 2.450,- incl. BTW en installatie

Specificaties

MerkRemeha
TypeCalenta 40c Ace CW5
Soort ketelCombi hr-ketel
EnergieklasseA
Energieklasse verwarmingA
Energieklasse waterA
TapprofielXL
Geluidsniveau55 dB
ComfortklasseCW5
Warm water20,3 liter warm water p/m
Vermogen cv35,6 kW
Afmetingen690 x 450 x 450 mm
Gewicht35 kg
Extra’sGratis installatie inclusief alle aansluitmaterialen