Remeha Tzerra Ace CW4

Zeer energiezuinige combi hr-ketel

De Tzerra Ace is de nieuwste variant van het opvallende Tzerra concept dat al in 2012 werd geïntroduceerd. Inmiddels heeft dit concept z’n strepen in de markt al dubbel en dwars verdiend. Maar iets dat goed is, kan altijd nog beter worden. De Tzerra Ace heeft een nieuwe besturing gekregen, welke gebruik maakt van Remeha’s nieuwste elektronica platform eSmart. Hiermee is de ketel nog beter voorbereid op de digitale wereld. De Tzerra Ace 28c CW4 heeft een vermogen voor centrale verwarming tot 24,8 kW en levert maximaal 13 liter warm water per minuut bij een tapcapaciteit van 40°C.

Kleine, stille en betrouwbare ketel

De Remeha Tzerra Ace CW4 weegt slechts 17.5 kg en is dankzij de kleine afmetingen bijna overal in uw woning te plaatsen. De ketel bestaat uit vier hoofdmodules. Daarnaast beschikt de Tzerra Ace versie extra bedien- en regeltechnische mogelijkheden. De Tzerra Ace is een combiketel voor verwarming en warm water die leverbaar is in drie comfortklassen. Of je nu in een appartement woont of in een vrijstaande woning. Een spaardouche hebt of een ligbad. Er is er altijd één die bij je past!

Gratis installatie en aansluitmaterialen

De Remeha Tzerra Ace CW4 is bij Van Trigt Installaties verkrijgbaar voor € 2.075,-. Daarnaast profiteert u van een installatie inclusief alle aansluitmaterialen.

Eerlijk en deskundig advies op maat

Welke cv-ketel past het beste bij uw woonsituatie? Onze adviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van de beste cv-ketel. Vul het getoonde formulier in of bel direct: 088 – 250 2400.

Gerelateerde links

remeha tzerra cv ketel aanbieding

Verkoopprijs

€ 2.075,- incl. BTW en installatie

Specificaties

MerkRemeha
TypeRemeha Tzerra Ace 28c CW4
Soort ketelCombi hr-ketel
EnergieklasseA
Energieklasse verwarmingA
Energieklasse waterA
TapprofielXL
Geluidsniveau47 dB
ComfortklasseCW4
Warm water13 liter warm water p/m
Vermogen cv24,8 kW
Afmetingen550 x 370 x 270 mm
Gewicht19 kg
Extra’sEnergiezuinige modulerende pomp, extra bedien- en regeltechnische mogelijkheden en gratis installatie inclusief alle aansluitmaterialen