Vaillant ecoFIT pro VUW356/6-3 CW5

Compact serie hr-combi ketels

De ecoFIT pro is een compacte serie combi hr-ketels uitgevoerd met een robuuste aluminium warmtewisselaar en verkrijgbaar in de CW-klassen 4 en 5. De ecoFIT pro heeft een zeer compact formaat (geschikt voor keukenopstelling) en is daardoor eenvoudig te plaatsen. Alle onderdelen zijn van de voorzijde bereikbaar en eenvoudig uitwisselbaar tijdens onderhoud. De warmtewisselaar is gemaakt van een zelfbeschermende zandgegoten aluminium legering, waardoor corrosie en vervuiling wordt geminimaliseerd.

Energiezuinige hr-ketel

In vergelijking met traditionele cv-ketels kunt met de ecoFIT pro u tot wel 25% besparen op het gasverbruik. Dit is mede mogelijk omdat de Vaillant hr-ketels ook de warmte halen uit de verbrandingsgassen. Over de gehele levensduur kan dit een besparen betekenen tot € 750,-! Naast energiezuinig is de ecoFIT pro tevens zeer bedrijfszeker en onderhoudsarm. Alle onderdelen zijn eenvoudig van voren bereikbaar wat onderhoud prettig maakt.

Gratis installatie

Wilt u uw woning snel op temperatuur hebben en veel warm water uit de kraan? Kies dan voor de Vaillant ecoFIT pro CW5 bij Van Trigt Installaties. De aangeboden prijs is inclusief installatie en alle aansluitmaterialen.

Eerlijk en deskundig advies op maat

Welke cv-ketel past het beste bij uw woonsituatie? Onze adviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van de beste cv-ketel. Vul het getoonde formulier in of bel direct: 088 – 250 2400.

Gerelateerde links

Verkoopprijs

€ 1795,- incl. BTW en installatie

Specificaties

MerkVaillant
TypeecoFIT pro VUW356/6-3 CW5
Soort ketelCombi hr-ketel
EnergieklasseA
Energieklasse verwarmingA
Energieklasse waterA
TapprofielXL
Geluidsniveau54 dB
ComfortklasseCW5
Warm water15,7 liter warm water p/m
Vermogen cv30 kW
Afmetingen390 x 700 x 280 mm
Gewicht28 kg