Vaillant ecoTEC classic VHR NL28-34/5-3 CW5

Efficiënte combi hr-ketel

De Vaillant ecoTEC classic hr-ketels zijn van betaalbare Duitse kwaliteit en geschikt voor centrale verwarming en warm water. De ecoTEC classic hr-ketels beschikken over het HR 107 label voor het hoogst mogelijke rendement. Hierdoor kunt u tot wel 25% besparen op uw gasverbruik. De Vaillant ecoTEC classic CW5 heeft een vermogen tot 28 kW en levert tot 15,8 liter warmwater per minuut.

Betrouwbare en ijzersterke hr-ketel

De ecoTEC classic CW5 hr-ketel is samengesteld uit hoogwaardige materialen en onderdelen die zich in de loop der jaren hebben bewezen in de hr-ketels van Vaillant. De hr-ketel beschikt over een ijzersterke hydroblok, onverslijtbare ontsteekpen en een unieke Vaillant RVS-warmtewisselaar. De hr-ketel van Vaillant is voorzien van een zuinige A-label pomp waardoor u over de gehele levensduur tot wel € 750,- kunt besparen.

Complete installatie en aansluitmateriaal

De Vaillant ecoTEC classic CW5 is verkrijgbaar bij Van Trigt Installaties voor € 2.185,- inclusief installatie, alle aansluitmaterialen.

Eerlijk en deskundig advies op maat

Welke cv-ketel past het beste bij uw woonsituatie? Onze adviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van de beste cv-ketel. Vul het getoonde formulier in of bel direct: 088 – 250 2400.

Gerelateerde links

vaillant ecotec classic aanbieding

Verkoopprijs

€ 2.185,- incl. BTW en installatie

Specificaties

MerkVaillant
TypeecoTEC classic VHR NL28-34/5-3 CW5
Soort ketelCombi hr-ketel
EnergieklasseA
Energieklasse verwarmingA
Energieklasse waterA
TapprofielXL
Geluidsniveau52 dB
ComfortklasseCW5
Warm water15,8 liter warm water p/m
Vermogen cv28 kW
Afmetingen720 x 440 x 372 mm
Gewicht37 kg