Vaillant ecoTEC exclusive VHR 34-43 CF /1-7 CW5+

Efficiënte combi hr-ketel van Vaillant

Met de Vaillant ecoTEC exclusive kiest u voor een krachtige HR-combiketel, die maximaal comfort combineert met minimale emissie. Behalve comfortabel en veilig is de ecoTEC exclusive dus ook zeer energiezuinig. Tevens heeft de ketel een A label met tot XXL tapprofiel voor warm water! Krachtige prestaties worden gegarandeerd door een capaciteit tot 33,5 kW en levering tot 20,3 liter warm water per minuut.

Energiezuinige hr-ketel

De intelligente IoniDetect gasaanpassing regelt automatisch verschillende aardgassoorten en -kwaliteiten en zorgt voor een constant geoptimaliseerde verbranding. Zo bent u altijd verzekerd van het hoogste energierendement en dus de laagste verwarmingskosten. De automatische deellast instelling is continu aan het berekenen of het zuiniger kan presteren. De hr-ketel van Vaillant is voorzien van een zuinige A-label pomp waardoor u over de gehele levensduur tot wel € 750,- kunt besparen.

Complete installatie

Schaft u de ecoTEC exclusive CW5+ aan bij Van Trigt Installaties? Dan bent u gegarandeerd van een complete installatie en alle aansluitmaterialen.

Eerlijk en deskundig advies op maat

Welke cv-ketel past het beste bij uw woonsituatie? Onze adviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van de beste cv-ketel. Vul het getoonde formulier in of bel direct: 088 – 250 2400.

Gerelateerde links

Verkoopprijs

€ 2.950,- incl. BTW en installatie

Specificaties

MerkVaillant
TypeecoTEC exclusive VHR 34/43 CF/1-7
Soort ketelCombi hr-ketel
EnergieklasseA
Energieklasse verwarmingA (A+ met vSMART thermostaat)
Energieklasse waterA
TapprofielXXL
Geluidsniveau49 dB
ComfortklasseCW5+
Warm water20,3 liter warm water p/m
Vermogen cv33,5 kW
Afmetingen720 x 440 x 450 mm
Gewicht38,8 kg