Vaillant ecoTEC exclusive VHR 35/5-7 + QL 75 boiler CW6

Efficiënte combi hr-ketel van Vaillant

Met de Vaillant ecoTEC exclusive kiest u voor een krachtige HR-combiketel, die maximaal comfort combineert met minimale emissie. Deze A+ ketel werd dan ook als beste getest door de Consumentenbond in januari 2017. De ingebouwde CO-sensor zorgt voor optimale veiligheid en een efficiënt energiebeheer. Krachtige prestaties worden gegarandeerd door een capaciteit tot 25 kW en levering tot 21,7 liter warm water per minuut.

De Vaillant ecoTEC exclusive CW6 VHR 35/5-7 + QL 75 boiler is in twee varianten verkrijgbaar; boiler links of boiler rechts.

Energiezuinige hr-ketel

De ecoTEC exclusive haalt warmte uit de rookgassen waardoor u tot wel 30% kunt besparen op de energiekosten. De automatische deellast instelling is continu aan het berekenen of het zuiniger kan presteren. De hr-ketel van Vaillant is voorzien van een zuinige A-label pomp waardoor u over de gehele levensduur tot wel € 750,- kunt besparen.

Gratis installatie en thermostaat

Schaft u de ecoTEC exclusive CW6 aan bij Van Trigt Installaties? Dan bent u gegarandeerd van een gratis installatie, alle aansluitmaterialen en een Vaillant Calormatic 350 klokthermostaat gratis.

Eerlijk en deskundig advies op maat

Welke cv-ketel past het beste bij uw woonsituatie? Onze adviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van de beste cv-ketel. Vul het getoonde formulier in of bel direct: 088 – 250 2400.

Gerelateerde links

vaillant ecotec exclusive aanbieding

Verkoopprijs

€ 2849,- incl. BTW en installatie

Specificaties

MerkVaillant
TypeecoTEC exclusive VHR 35/5-7 +
QL 75 boiler CW6
Soort ketelCombi hr-ketel
EnergieklasseA
Energieklasse verwarmingA (A+ met vSMART thermostaat)
Energieklasse waterA
TapprofielXXL
Geluidsniveau43,2 dB
ComfortklasseCW6
Warm water21,7 liter warm water p/m
Vermogen cv25 kW
Afmetingen720 x 440 x 440 mm
Gewicht42,5 kg + 22,5 kg
Extra’sGratis installatie en Vaillant calorMATIC 350
Boiler links en rechts leverbaar