Vaillant ecoTEC plus VHR 35/40 CS/1-5 CW5+

Zuinige combi hr-ketel voor extra comfort

De Vaillant ecoTEC plus CW5+ combineert een minimaal verbruik met een optimaal warmtecomfort. Door geoptimaliseerde elektronica heeft de ecoTEC plus lijn van Vaillant het laagste stand-by energieverbruik. Kortom de ecoTEC plus is een slimme en zuinige hr-ketel voor de verwarming en warm water voor extra comfort. De Vaillant ketel produceert een vermogen van 34,6 kW en 18,9 liter warm water per minuut.

Energiezuinige hr-ketel

De Vaillant ecoTEC plus is naast onderhoud en servicevriendelijk zeer betrouwbaar. Inmiddels zijn er meer dan 3 miljoen hr-ketels geproduceerd. Daarnaast kunt u tot wel € 750,- besparen gedurende de levensduur op uw gasverbruik.

Complete installatie

Gebruikt u veel warm water? En wilt u uw woning snel op temperatuur hebben? Dan is de Vaillant ecoTEC plus CW5+ een goede keuze! Onze prijzen zijn inclusief installatie en alle aansluitmaterialen.

Eerlijk en deskundig advies op maat

Welke cv-ketel past het beste bij uw woonsituatie? Onze adviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van de beste cv-ketel. Vul het getoonde formulier in of bel direct: 088 – 250 2400.

Gerelateerde links

Verkoopprijs

€ 2.495,- incl. BTW en installatie

Specificaties

MerkVaillant
TypeecoTEC plus VHR 35/40 CS/1-5 CW5+
Soort ketelCombi hr-ketel
EnergieklasseA
Energieklasse verwarmingA
Energieklasse waterA
TapprofielXL
Geluidsniveau54 dB
ComfortklasseCW5+
Warm water18,9 liter warm water p/m
Vermogen cv34,6 kW
Afmetingen720 x 440 x 382 mm
Gewicht36,3 kg