Vaillant ecoTEC plus CW5+ VHR 35-38/5-5

Zuinige combi hr-ketel voor extra comfort

De Vaillant ecoTEC plus CW5+ combineert een minimaal verbruik met een optimaal warmtecomfort. Door geoptimaliseerde elektronica heeft de ecoTEC plus lijn van Vaillant het laagste stand-by energieverbruik. Kortom de ecoTEC plus is een slimme en zuinige hr-ketel voor de verwarming en warm water voor extra comfort. De Vaillant ketel produceert een vermogen van 35 kW en 18,2 liter warm water per minuut.

Energiezuinige hr-ketel

De Vaillant ecoTEC plus is naast onderhoud en servicevriendelijk zeer betrouwbaar. Inmiddels zijn er meer dan 3 miljoen hr-ketels geproduceerd. Daarnaast kunt u tot wel € 750,- besparen gedurende de levensduur op uw gasverbruik.

Gratis installatie en thermostaat

Gebruikt u veel warm water? En wilt u uw woning snel op temperatuur hebben? Dan is de Vaillant ecoTEC plus CW5+ een goede keuze! Onze prijzen zijn inclusief installatie en alle aansluitmaterialen. Daarnaast krijgt u een gratis Vaillant Calormatic 350 klokthermostaat.

Eerlijk en deskundig advies op maat

Welke cv-ketel past het beste bij uw woonsituatie? Onze adviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van de beste cv-ketel. Vul het getoonde formulier in of bel direct: 088 – 250 2400.

Gerelateerde links

vaillant ecotec plus aanbieding

Verkoopprijs

€ 1845,- incl. BTW en installatie

Specificaties

MerkVaillant
TypeecoTEC plus VHR 35-38/5-5 CW5+
Soort ketelCombi hr-ketel
EnergieklasseA
Energieklasse verwarmingA
Energieklasse waterA
TapprofielXL
Geluidsniveau46 dB
ComfortklasseCW5+
Warm water18,2 liter warm water p/m
Vermogen cv35 kW
Afmetingen720 x 440 x 402 mm
Gewicht38,5 kg
Extra’sGratis installatie en Vaillant calorMATIC 350