Vaillant ecoTEC plus VHR 30- 36 CS/1-5 CW 5

Betrouwbaar, zuinig en comfortabel

Bent u op zoek naar een zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kan genieten?  De Vaillant ecoTEC plus CW5 is een betrouwbare en zuinige combi hr-ketel voor verwarming en warmwater. Inmiddels zijn er meer dan 3 miljoen vergelijkbare hr-ketels van Vaillant geproduceerd met dezelfde technieken. De hr-ketel kan tot 29,5 kW produceren en geeft tot 17,6 liter warm water per minuut.

Energiezuinige hr-ketel

In vergelijking met traditionele cv-ketels kunt met de ecoTEC plus u tot wel 25% besparen op het gasverbruik. Dit is mede mogelijk omdat de Vaillant hr-ketels ook de warmte halen uit de verbrandingsgassen. Over de gehele levensduur kan dit een besparen betekenen tot € 750,-!

Complete installatie en aansluitmateriaal

Wilt u uw woning snel op temperatuur hebben en veel warm water uit de kraan? Kies dan voor de Vaillant ecoTEC plus CW5 bij Van Trigt Installaties. De aangeboden prijs is inclusief installatie en alle aansluitmaterialen.

Eerlijk en deskundig advies op maat

Welke cv-ketel past het beste bij uw woonsituatie? Onze adviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van de beste cv-ketel. Vul het getoonde formulier in of bel direct: 088 – 250 2400.

Gerelateerde links

Verkoopprijs

€ 2.395,- incl. BTW en installatie

Specificaties

MerkVaillant
TypeecoTEC plus VHR 30/36 CS/1-5
Soort ketelCombi hr-ketel
EnergieklasseA
Energieklasse verwarmingA
Energieklasse waterA
TapprofielXL
Geluidsniveau48 dB
ComfortklasseCW5
Warm water17,6 liter warm water p/m
Vermogen cv29,5 kW
Afmetingen720 x 440 x 348 mm
Gewicht33,2 kg