Vaillant ecoTEC plus VHR 35/5-5 S

Efficiënte solo hr-ketel van Vaillant

De Vaillant ecoTEC plus hr-ketels zijn de meest efficiënte ketels van Vaillant. Elke hr-ketel wordt afzonderlijk getest op een correcte werking. De ecoTEC plus VHR 35/5-5 S is een solo toestel voor enkel de centrale verwarming. De hr-ketel heeft een vermogen voor centrale verwarming van 35 kW.

Energiezuinige hr-ketel

De ecoTEC plus haalt warmte uit de rookgassen waardoor u tot wel 30% kunt besparen op de energiekosten. De automatische deellastinstelling is continu aan het berekenen of het zuiniger kan presteren. De hr-ketel van Vaillant is voorzien van een zuinig A-label pomp waardoor u over de gehele levensduur tot wel € 750,- kunt besparen.

Gratis installatie en thermostaat

Schaft u de ecoTEC plus VHR 35/5-5 S aan bij Van Trigt Installaties? Dan bent u gegarandeerd van een gratis installatie, alle aansluitmaterialen en een Vaillant Calormatic 350 klokthermostaat gratis.

Eerlijk en deskundig advies op maat

Welke cv-ketel past het beste bij uw woonsituatie? Onze adviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van de beste cv-ketel. Vul het getoonde formulier in of bel direct: 088 – 250 2400.

Gerelateerde links

vaillant ecotec plus aanbieding

Verkoopprijs

€ 2055,- incl. BTW en installatie

Specificaties

MerkVaillant
TypeecoTEC plus VHR 35/5-5 S
Soort ketelSolo hr-ketel
EnergieklasseA
Energieklasse verwarmingA
Energieklasse water
Tapprofiel
Geluidsniveau46 dB
Comfortklassen.v.t.
Warm watern.v.t.
Vermogen cv35 kW
Afmetingen720 x 440 x 402 mm
Gewicht33 kg
Extra’sGratis installatie en Vaillant calorMATIC 350