Eenmalige onderhoudsbeurt aan uw cv-ketel

Onderhoud aan alle bekende cv-ketels

Is uw cv-ketel toe aan een onderhoudsbeurt? Laat uw cv-ketel dan eenmalig onderhouden door de erkende monteurs van Van Trigt Installaties. Wij voeren onderhoudsbeurten uit aan alle bekende merken cv-ketels.

Vakkundig onderhoud aan uw cv-ketel

Onze monteurs beschikken over de juiste ervaring en papieren om elke onderhoudsbeurt vakkundig uit te voeren. Wij werken via het OK CV label:

  • Inspectie en onderhoud aan uw cv-ketel volgens de voorschriften van de fabrikant. Daarna regelen we de ketel opnieuw in.
  • Metingen uitvoeren, zoals een meting van de CO-waarde (koolmonoxide) en de CO2-waarde (kooldioxide). Deze uitkomsten worden vergeleken met de waardes van de fabrikant. Bij grote afwijkingen gaan we op zoek naar de oorzaak.
  • Afstemmen van het juiste vermogen op de radiatoren en eventuele andere afgiftebronnen.
  • Advies uitbrengen over het energiezuinig gebruik van uw cv-ketel. Dit schriftelijke advies ontvangt u bij het beoordelingsrapport van onze monteur.
  • Tot slot wordt de onderhoudsbeurt van uw cv-ketel geregistreerd in een landelijke databank. Steekproefsgewijs controleert de Stichting OK voor installaties of de onderhoudsbeurten volgens alle regels zijn uitgevoerd.

Afspraak maken voor een cv-ketel onderhoudsbeurt?

Maak direct een afspraak met de experts van Van Trigt Installaties. U kunt contact opnemen via het getoonde reactieformulier of direct bellen met: 088 – 250 2400.

Gerelateerde links

vaillant cv ketel installateur zwijndrecht

Onderhoudsbeurt voor uw cv-ketel

Eenmalige onderhoudsbeurt cv-ketel € 135,-*

*Bij CV-ketels van 15 jaar of ouder (bij de eerste controle) is geen éénmalig onderhoud mogelijk.

*Indien het toestel voor de onderhoudsbeurt wordt nagekeken en de cv-ketel erg vervuild is worden er extra kosten in rekening gebracht.

*Exclusief materiaal.

Heeft u een vraag?