Reinigen van uw mechanische ventilatie

Onderhoud aan uw ventilatiesysteem

Bij verkeerd gebruik van het ventilatiesysteem in combinatie met een sterk geïsoleerde woning kunnen vocht-, schimmel- en/of gezondheidsproblemen ontstaan. Om dit te voorkomen is het noodzakelijk om uw mechanische ventilatie om de twee jaar te laten reinigen.

Onderhoud mechanische ventilatie

Van Trigt Installaties biedt drie mogelijkheden om uw mechanische ventilatie schoon te laten maken:

  • Klein onderhoud i.c.m. cv-ketel: eenmalig € 31,- (incl. btw)

De afzuigunit wordt gereinigd door onze monteur. Deze unit ventileert meerdere vertrekken in de woning daarom is het van belang dat deze goed schoon is.

  • Groot onderhoud: eenmalig € 155,- (incl. btw)*

De afzuigunit, kanalen en afzuigventielen van de mechanische ventilatie worden compleet gereinigd. Na het reinigen wordt installatie ingeregeld met behulp van een anemometer (luchtstroommeter), zodat deze weer voldoet aan de eisen en normen van het bouwbesluit.

  • 2-jarig onderhoudscontract: per jaar € 75,- (incl. btw)*

Hierbij wordt 1x in de twee jaar groot onderhoud uitgevoerd. U heeft nergens meer omkijken naar! Geheel afgestemd op uw systeem komen we elke 2 jaar onderhoud uitvoeren. Bij eventuele defecten betaalt u geen voorrijkosten en arbeidsloon. Dit abonnement kan enkel afgesloten worden wanneer er de eerste keer groot onderhoud á € 155,- (incl. btw) is uitgevoerd.

*Wordt alleen uitgevoerd tussen april en september.

Onderhoudsafspraak maken?

Wilt u meer informatie? Of direct een afspraak maken voor onderhoud aan uw mechanische ventilatie? Vul het getoonde reactieformulier of bel direct naar: 088 – 250 2400.

mechanische ventilatie onderhoud zwijndrecht

Heeft u een vraag?