Intergas: meer dan 50 jaar ervaring in cv-ketels

Pionier in centrale verwarming

Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van cv-ketels. Vanaf de jaren 90 neemt Intergas een leidende positie in op het gebied van hr-ketels. De unieke dubbel hr-technologie was een doorbraak in de verwarmingswereld en vormt de basis voor die nieuwste hr-ketels.

Betrouwbaar een duurzaam

Het Nederlandse bedrijf Intergas staat voorop als het gaat om technologische ontwikkelingen. De eigen ontwikkeling en productie afdeling levert oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Het uitgangspunt voor Intergas is: u voorzien van betrouwbare en duurzame warmte.

Gepatenteerde warmtewisselaar

Intergas maakt in de hr-ketels gebruik van een gepatenteerde dubbele twee-in-een warmtewisselaar. Deze unieke warmtewisselaar minimaliseert het warmteverlies en zorgt voor een optimale warmteoverdracht. Hierdoor wordt er een ongekend hoog rendement gehaald wat kenmerkend is voor de hr-ketels van Intergas.

Verminderen van CO2 uitstoot

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Intergas. De Intergas hr-ketels dragen door de zuinige werking stuk voor stuk bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot. In veel gevallen kan er een besparing gerealiseerd worden van 20% per woning.

Welke Intergas hr-ketel past het beste bij uw woonsituatie?

De adviseurs van Van Trigt Installaties staan dagelijks voor u klaar om u te adviseren over welke hr-ketel het beste past bij uw woonsituatie. Meer weten? Stel u vraag via het reactieformulier of bel direct: 088 – 250 24 00.

Gerelateerde links