Itho Daalderop: comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat

Oplossingen voor verwarming, ventilatie en regeltechniek

Itho Daalderop ontwikkelt en produceert oplossingen op het gebied van verwarming, ventilatie en regeltechniek. Innovatieve producten en systemen die bijdragen aan een gezond, comfortabel, energiezuinig en betaalbaar binnenklimaat. De missie van Itho Daalderop is als volgt: mensen plezieriger laten wonen, werken en leven – dat is onze missie.

Samenwerking tussen Itho en Daalderop

Itho Daalderop is op 1 januari 2011 ontstaan uit een samenwerking tussen twee gevestigde, Nederlandse bedrijven: Itho en Daalderop. Zowel Itho als Daalderop hebben meerdere erkenningen en nominaties ontvangen voor producten die in eigen beheer worden ontwikkeld en geproduceerd.

VSK Award

Itho Daalderop heeft een aantal keer de VSK Award; de belangrijkste innovatieprijs voor de installatiebranche gewonnen. Als Itho Daalderop zijn daar twee nominaties en de VSK Award 2012 aan toegevoegd.

Welke cv-ketel van Itho Daalderop past het beste bij u?

Van Trigt Installaties heeft meerdere cv-ketels van Itho Daalderop in het assortiment. Onze adviseurs helpen u graag bij de keuze van de juiste cv-ketel. Meer weten? Stel uw vraag via het contactformulier of bel direct:
088 – 250 24 00.

Gerelateerde links