Remeha: Al 80 jaar thuis in cv-ketels en boilers

CV-ketels voor ultieme warmte en luxe

Kiest u voor een cv-ketel van Remeha? Met meer dan 80 jaar ervaring kiest u voor betrouwbaarheid en een ketel welke u kan voorzien in elke warm water behoefte en comfortklasse maar wel op energiezuinige wijze. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van cv-ketels, thermostaten en (zonne)boilers.

Duurzame oplossingen

Remeha ontwikkelt innovatieve en energiezuinige producten voor warmte en warm water. De oplossingen van Remeha dragen bij aan het beperken van de CO2-uitstoot. Remeha levert: cv-ketels, zonlichtsystemen, warmtepompen, warm water oplossingen, warmtekrachtkoppelingen en thermostaten.

Veilige en storingsvrije cv-ketels

Een kapotte cv-ketel komt altijd ongelegen en kan erg vervelend zijn. Daarom is het voor Remeha van groot belang om veilige en storingsvrije cv-ketels te produceren. Op de warmtewisselaars van de Remeha ketels zit maar liefst tien jaar garantie.

Welke Remeha cv-ketel past het beste bij uw woonsituatie?

De adviseurs van Van Trigt Installaties staan dagelijks voor u klaar om u te helpen bij het uitkiezen van de juiste Remeha ketel. Remeha heeft voor iedere woonsituatie een juiste oplossing. Meer weten? Stel u vraag via het reactieformulier of bel direct: 088 – 250 24 00.

Gerelateerde links