Van Trigt Installaties voor een comfortabel binnenklimaat

Specialist in verwarming en koeling

Van Trigt Installaties is de specialist in het installeren, repareren en onderhouden van centrale verwarming en koeling. Wij verkopen de beste cv-ketels (solo- en combiketels) en airconditioning met als uitgangspunt: kwaliteit, bereikbaarheid en betrouwbaarheid tegen een zo laag mogelijke prijs.

Kwaliteit tegen de juiste prijs

Bij ons bent u gegarandeerd van topkwaliteit tegen de juiste prijs. Alleen topmerken worden door vakkundige monteurs bij u geïnstalleerd en onderhouden.

SEI erkend installateur

Van Trigt Installaties beschikt over een SEI-erkenning van het KvINL (Kwaliteit van Installaties Nederland). Dit houdt in dat onze monteurs beschikken over de juiste diploma’s, gereedschappen en ervaring om het installatie- en onderhoudswerk adequaat uit te voeren.

Topmerken cv-ketels

Wij zijn officieel dealer van de volgende merken: Vaillant, Remeha, Intergas en Nefit. Daarnaast zijn wij ook leverancier van: Itho Daalderop en AWB. Bekijk onze cv-ketel aanbiedingen.

Advies op maat door eerlijke adviseurs

Het kiezen van een cv-ketel kan een lastige keuze zijn. Om u van dienst te zijn helpen onze adviseurs u graag bij het kiezen van de beste oplossing die past bij uw woonsituatie en behoeften. Voor vrijblijvend cv-ketel advies vult u onze gratis ketelwijzer in of belt u direct: 088 – 250 2400

van trigt installaties cv monteur vacatures

Kom jij ons team versterken?

Van Trigt Installatie service buro is in haar werkgebied een van de grootste CV-installateurs. Wegens uitbreiding zoeken wij  regelmatig vakkrachten. Heb jij een technische achtergrond en ambieer je een baan in de CV-installatiebranche met uitstekende primaire en secundaire voorwaarden? Solliciteer dan nu!

Bekijk onze vacatures

Heeft u een vraag?