Vaillant Onderdelen Garantieplan

Verleng de garantie van uw nieuwe Vaillant hr-ketel tot wel 12 jaar!

Met het Vaillant Onderdelen Garantieplan kunt u de garantieperiode van uw nieuwe Vaillant hr- ketel tot wel 12 jaar verlengen! Omdat het vervangen van onderdelen kostbaar kan zijn, biedt Van Trigt Installaties hier een verzekering voor. Voor een vast bedrag per jaar of per maand bent u uitgesloten van de financiële risico’s.

Onderhoud en reparaties

Het Vaillant Onderdelen Garantieplan bestaat uit een onderhoudscontract inclusief de kosten voor reparaties binnen de mantel van de hr-ketel. Dit houdt in dat defecte onderdelen worden vervangen zodat de hr-ketel normaal kan blijven functioneren. Zo blijft uw Vaillant hr-ketel als nieuw en komt u nooit voor verassingen te staan.

Inclusief storingsdienst

Binnen het Vaillant Onderdelen Garantieplan valt ook het verhelpen van eventuele storingen. Meld u een storing voor 21.00 uur? Dan wordt de storing dezelfde dag nog opgelost! Ook ’s avonds en in het weekend staan wij voor u klaar!

Vaillant hr-ketel kopen?

Als u een Vaillant hr-ketel bij Van Trigt Installaties koopt kunt u gebruik maken van het Vaillant Onderdelen Garantieplan. U kunt de garantie verlengen voor een looptijd van 5, 7 of 12 jaar. Meer informatie? Vul het getoonde formulier in of bel direct: 088 – 250 2400.

vaillant cv ketel installateur zwijndrecht

Vaillant Onderdelen Garantieplan

  • Garantie & onderhoud voor 5 jaar:

    € 75,- per jaar of € 7,50 per maand

  • Garantie & onderhoud voor 7 jaar:

    € 80,- per jaar of € 8,- per maand

  • Garantie & onderhoud voor 12 jaar:

    € 95,- per jaar of € 9,50 per maand 

Gerelateerde links