Onderhoud WTW unit voor een gezond woonklimaat

Reinigen van uw WTW unit

Het WTW (warmte terugwin) unit zorgt voor ventilatie en continu verse lucht in uw woning. Verse lucht belangrijk is voor een gezond woonklimaat, het voorkomt schimmels en andere onaangenaamheden. Laat daarom uw WTW unit tijdig professioneel reinigen en deskundig onderhouden door Van Trigt Installaties.

Onderhoud WTW installatie

Van Trigt Installaties biedt drie mogelijkheden om uw WTW unit te laten reinigen:

  • Klein onderhoud: eenmalig € 87,- (incl. btw)

Bij een kleine onderhoudsbeurt zal onze monteur de afzuigunit reinigen. Het is belangrijk dat deze regelmatig schoongemaakt wordt omdat de afzuigunit meerdere vertrekken in de woning ventileert.

  • Groot onderhoud: eenmalig € 215,- (incl. btw)*

De afzuigunit, de luchtkanalen en afzuigventielen worden grondig gereinigd. Na de professionele reiniging wordt de installatie met behulp van een anemometer (luchtstroommeter) opnieuw ingeregeld waardoor deze weer voldoet aan de eisen en normen van het bouwbesluit.

  • 2-jarig onderhoudscontract: per jaar € 76,- (incl. btw)*

Een combinatie van klein en groot onderhoud. Tijdens de eerste onderhoudsbeurt wordt er eenmalig groot onderhoud gepleegd á € 215,- (incl. btw). Vanaf dan gaat het onderhoudscontract in voor jaarlijks € 76,- (incl. btw). Na twee jaar komen wij voor klein onderhoud aan uw WTW unit, vervolgens komen we twee jaar daarna weer voor groot onderhoud. Bij eventuele defecten betaalt u geen voorrijkosten en arbeidsloon.

*Wordt alleen uitgevoerd tussen april en september.

Onderhoudsafspraak maken?

Wilt u meer informatie? Of direct een afspraak maken voor onderhoud aan uw mechanische ventilatie? Vul het getoonde reactieformulier of bel direct naar: 088 – 250 2400.

Heeft u een vraag?